Kategorier
Uncategorized

AnJazz og Kulturkortet

Vinn AnJazz billetter til Thomas Dybdahl konsert!

AnJazz er like rundt hjørnet, se AnJazz for oppdatert program og siste nytt! Husk at med Kulturkortet får du supergode priser på billettene, og du kan delta i konkurransen om 2 billetter til Dybdahl konserten!

Har du Kulturkortet og er mellom 13-21 år så kan du vinne flotte billetter til en unik konsert du aldri vil glemme! Konserten er lørdag 8. mai på Hamar Teater! Les mer om konkurransen til KulturkortCrewet her

Som AnJazz selv beskriver; Thomas klarer seg mer enn godt nok solo, men denne gangen har han med seg et superband i ryggen. Han kan kunsten å sette sammen et band, og til AnJazz har han valgt fra øverste hylle. Musikerne får frem Thomas sin flotte tenor og fine akustiske lydlandskap 😍