Kategorier
Uncategorized

KULTURKORT-CREW!

Kulturkortet leter etter ungdom til et Kulturkort-Crew!

Er du mellom 13-21 år, har meninger om hva du vil se på scener, liker festivaler og konserter, teater, dans og musikk? Kanskje deltar du i aktiviteter for ungdom og vil påvirke med kultur? Da trenger vi deg! Kulturkortet søker en ungdomsgruppe som skal påvirke og fortelle hva ungdom liker, trenger og har behov for i Innlandet. Kulturkortet videreføres i Innlandet i 2021.

Kulturkort-crewets oppgaver vil være: Kulturkortets ansikter utad, drift av Instagram konto og Facebook-konto, påvirke med forslag til aktiviteter og arrangementer, utdeling av pr-materiell på stnf og tilstedeværelse på arrangementer med Kulturkortrabatt.

Ungdommene i Kulturkort-Crewet skriver kontrakt med Kulturkortet. Det vil bli gitt timelønn i forholdt til ungdomsgruppas arbeid med innspill og påvirkning. Det vil vi komme tilbake til. For ungdom under 18-år vil avtalen gå via foresatte.

Er du interessert sender du e-post til kulturkortet@hedmark.org Vi trenger navn, alder, adresse og litt om egne interesser til påmeldingen. I hht personvernloven vil påmeldingsinformasjonen slettes etter 10 dager.

Ta kontakt om du har spørsmål i denne sammenheng!

Hilsen Kulturkortet for ungdom