Kategorier
Uncategorized

UBARKA Digital 2020

Ubarka bandkonkurranse blir digital i 2020. Med god hjelp av Innlandet fylkeskommune velger Ubarka å gjennomføre bandkonkurranse digitalt i 2020. 2 delfinaler blir da livestreamet med en flerkameraproduksjon og en jury vil vurdere bandene ut fra livestreamen. Livestreaming har kommet for å bli side om side med vanlige konserter og med 10 påmeldte band er det stor oppslutning om den digitale versjonen!
Vinneren av Ubarka 2020 får et stipend på kr 5000,- og blir booket som en del av festivalprogrammet til Livestockfestivalen 2021. Både vinneren og andreplassen får også gratis rådgiving av music-managementet Siwu Music.

Ubarka digital delfinaler går av stabelen 12. sept og 26. sept. Finalen blir avholdt i oktober. Ubarka vil gå tilbake til sin tradisjonelle form i 2021.

Mer info her:

https://www.facebook.com/Ubarkamusikk/