Kategorier
Uncategorized Aktuelt

Kulturkortet i 2020

INFORMASJON OM KULTURKORTET i 2020!

Kulturkortet fortsetter i 2020 når vi nå er blitt Innlandet fylkeskommune.

Vi er inne i en overgangsperiode og aktivitetene dere kan benytte Kulturkortet på vil være tilknyttet tidligere Hedmark. Samtidig skal vi bruke året godt på å lage en ny strategi for Kulturkortordningen videre i Innlandet fra 2021 av. Her er det mange spennende muligheter i et nytt stort kulturfylke som vi gleder oss til å ta fatt på.

Kulturkortet har utstedt om lag 20 000 kort siden ordningen startet i 2010, og vi skal fortsette å nå ut til enda mer flott ungdom. Vi er i gang med å lage nye avtaler for året og håper dere benytter dere av mulighetene for herlige kulturelle opplevelser og aktiviteter i året som kommer!

Bestill Kulturkort her; www.kulturkorthedmark.no

For mer informasjon om Kulturkortet, ta kontakt på følgende:  ingunn.bekkevoll.tarebo@innlandetfylke.no