Kulturkortet Hedmark
  • Jungelboken – Teater Innlandet

Jungelboken – Teater Innlandet

Hør jungelens lov! Når villdyra skal spise seg mette, blir jungelen et skummelt sted for menneskebarn.

Mowgli er en tøff og uredd gutt, men det lurer farer overalt! Tigeren Shere Kahn har fått ferten av menneskeblod og er på jakt. Den sleipe slangen Kaa forsøker å hypnotisere Mowgli med vakker sang. Og hva er det den smågærne apekongen og flokken hans pønsker på? Jammen godt at panteren Baghera og den bekymringsløse bjørnen Baloo passer på!

Rudyard Kiplings klassiker om gutten som vokser opp blant ulver, er et fargerikt eventyr for hele familien. Bli med inn i jungelen og se en sprudlende familiemusikal med humor, fart, spenning og fengende musikk!

På disse stedene kan du se forestillingen med kulturkortrabatt!:
– Åmot kulturhus
– Trysil kino og kulturhus
– Storstua Koppang
– Kongsvinger kino, rådhusteater
– Rådhuskinoen, Flisa

Billetter kan du bestille på hjemmesidene til lokalene nevnt over, eller gå via Teater Innlandet sin hjemmeside.

God fornøyelse!