Kulturkortet Hedmark
«Mennesker er så 2018»

«Mennesker er så 2018»

En cabaretfortelling om roboter og mennesker av og med Hanne T. Asheim.

Hamar Teater
Kulturkortpris 220,-

Torsdag 13. september kl. 19:30 KJØP BILLETT
Fredag 14. september kl. 19:30 KJØP BILLETT
Søndag 16. september kl. 19:30 KJØP BILLETT

 

Vi har alle sett overskriftene i media: «Robotene kommer!». «Sjekk om DIN jobb er i fare». Det finnes allerede selvkjørende biler, robotkirurger og digitale advokater, og hvem vet hva fremtiden vil bringe? 

Med sanger, humor og poesi fantaserer Hanne T. Asheim over denne tematikken og noen av spørsmålene den reiser: Hva skal menneskene gjøre hvis vi ikke skal jobbe? Hva skal vi leve av? Hva vil det gjøre med oss å forholde oss stadig mer til maskiner og kunstig intelligens, og – kanskje – stadig mindre til hverandre?

 

Hanne T. Asheim er tekstforfatter og komponist, og står bak en rekke musikalske cabareter, bl.a. for STILETT, Helvete er de andre og Sjel & Showtime. Hun har også skrevet sanger for artister som Lene Kongsvik Johansen, Simon Andersen, Bjarte Hjelmeland, Henriette Steenstrup og Linn Skåber. Mennesker er så 2018 er hennes første soloforestilling.