Kulturkortet Hedmark
Testosteron

Testosteron

Hva skjer med mannen når kulemagen vokser, testosteronet er i fritt fall og selvrespekten tar ferie?

I skjæringspunktet mellom teater, stand-up og opera legger musikkensemblet Traktor mannsrollen under kniven. Lag for lag skreller de seg nådeløst innover. Hans forhold til kvinner, hans bunnløse tap, hans avskyelige svakheter, hans vakre drømmer.

For lengst der inne, der testosteronet fortsatt bruser og lever, er han ikke en middelaldrende mann med mage som skjuler manndommen. Lengst der inne er han en pistolero med krutt i nevene og beltet fullt av ammunisjon. En western-helt som fukter strupen med børst og nedlegger vakre saloon-piker. Lengst der inne er han Morgan Kane.

 

Tirsdag 18. september kl 19.30
Hamar kulturhus – Teater Innlandet scene 

Kulturkortpris 100,- KJØP BILLETT

 

Fredag 21.september kl 19.30
Hamar kulturhus – Teater Innlandet scene 

Kulturkortpris 100,- KJØP BILLETT