Kulturkortet Hedmark
Damenes Aften – Jubileumsforestilling

Damenes Aften – Jubileumsforestilling

Damenes Aften fyller 25 år og i den anledning inviterer de til jubileumskonsert! Her vil de fremføre de beste sangene fra alle år – sanger fra blant annet utgitte cder, tidligere julekabaréter og ulike konserter.

Lørdag 30. september kl. 16:00 og kl. 19:00 i Hamar Teater

Kulturkortpris 100 kroner

KJØP BILLETT kl 16.00

KJØP BILLETT kl 19.00

«Damenes Aften ble stiftet i 1992 av Erland Dalen, og har eksistert i omtrent samme form nærmest kontinuerlig siden. Navnet Damenes Aften har etter hvert blitt et kjent begrep i kulturell sammenheng på store deler av Østlandet.»

Band:
Ole Petter Hallan – trommer
Morten Strypet – bass
Frode Berntzen – gitar
Tom Larson – trombone
Kjell-Arne Engen – saxofon
Terje Kola – trompet
Arild Dragesæt – tangenter