Kulturkortet Hedmark
Familiekonsert med FREDDY KALAS / Support: Elsa & Emilie

Familiekonsert med FREDDY KALAS / Support: Elsa & Emilie

Han har tatt Norge med storm med sine ekstremt fengende og populære allsanglåter. I disse dager er Freddy Kalas aktuell med sommerhiten, «Vibber», og befester sin posisjon om allsangkonge også i 2017. Nå gleder vi oss til han kommer til Hamar og lager familiefest i Kirsten Flagstad-salen.

Sted: Kirsten Flagstad-salen Hamar kulturhus
Dato: lørdag 16. september
Dørene åpner: kl 18:00
Konsertstart: kl 19:00
Varighet: ca 2 timer

Kulturkortpris 150,-  KJØP BILLETT

 

Åpent for alle 

Barn under 12 år må ha følge av voksen

På denne konserten selges kun unummererte billetter, som kan benyttes i hovedsalen (ståplass) eller i amfiet (sitteplass). For amfiet
gjelder «førstemann til mølla» og er ikke mulig å reservere – 172 sitteplasser tilgjengelig.

 

FREDDY KALAS

Den selverklærte «Sjefen for fest», Fredrik Auke, bedre kjent under artistnavnet Freddy Kalas, har en visjon om å spre glede gjennom sin musikk. Med over 110 millioner avspillinger og den 3. mest strømmede norske artisten i Norge i 2015, kun slått av Broiler og Kygo, kan det se ut til at han har klart nettopp det.

Selv om Freddy først debuterte i romjula 2014, hadde hans stemme allerede blitt hørt millioner av ganger, gjennom duoen Broiler sine tidligere prosjekter som «Vannski», «Afterski», «Bonnski» m.m. Simen Auke i Broiler er lillebroren til Freddy, og sammen har de laget musikk i over 6 år.

 

 

SUPPORT: ELSA & EMILIE
For tre år siden bergtok to 16 år gamle jenter fra Haugesund den norske musikkverdenen. Med sine karakteristiske harmonier og lydbilde, skilte de seg fra alle andre. Debutalbumet «Endless Optimism» fra 2014 ga dem Spellemann-nominasjon, tung spilletid på radio, en rekke store TV-opptredener og plasseringer i filmer og serier. Singelen «Run» fra blant annet serien Skam, er streamet over tre millioner ganger.

Nå er Elsa & Emilie tilbake med ny musikk.

I august slapp 20-åringene første singel fra ”Kill Your Darlings”. “Au Volant” er en mystisk, suggerende låt som lokker en inn og legger tolkningen i lytterens hender. Elsa & Emilie har vokst sammen med musikken, og presenterer et noe mørkere lydbilde. I januar 2017 kom oppfølgersingelen «Chains of Promises» som ble listet på NRK p3 og p1.

Deres andre album «Kill Your Darlings» kom ut 20.januar. Et album fra Elsa & Emilie, skrevet av dem selv og produsert av Kristoffer Bonsaksen fra Propeller Music (Emilie Nicolas, Lugn, Bendik, Highasakite).

 

Arrangør: Hamar kulturhus i samarbeid med Kulturkort for ungdom