Kulturkortet Hedmark
  • Jubileumsutstilling – Kunstbanken 20 år 
  • Jubileumsutstilling – Kunstbanken 20 år 
  • Jubileumsutstilling – Kunstbanken 20 år 
  • Jubileumsutstilling – Kunstbanken 20 år 

Jubileumsutstilling – Kunstbanken 20 år 

Jubileumsutstilling – Kunstbanken 20 år 20. mai – 13. august 2017.

JULIE SKARLAND – In my Garden, tekstil

Dette er Julie Skarlands første utstilling i Norge etter at hun er tilbake fra India. I 2014 viste hun en stor retrospektiv utstilling i Nasjonalmuseet hvor hun i tillegg til kleskunst viste animasjoner og broderi.

Utstillingen i Kunstbanken vil bestå av installasjoner og off- couture klær. Motivene på tekstilene er hentet fra hennes indiske terrasse hvor blomster, trær og et yrende fugle- og dyreliv går igjen i broderte og vevde veggtepper, som applikasjoner på klær og i stoff-collager satt sammen av gamle silkesarier.