Kategorier
Aktuelt

Kulturkortet gir ungdommen Donkeyboy

Kulturkortet vil bidra til at ungdommen kan ta i bruk Hamars nye kulturhus for fullt. Derfor bidrar Kulturkortet med penger slik at billettprisen til åpningskonserten med Donkeyboy 15. mars kun blir 100 kroner.

Til vanlig er det de som har kulturkortet som får rabatt på konserter, men på denne konserten får alle barn og unge i Hamar billig billett.

-Vi vil være med på å gi all ungdom denne muligheten  i forbindelse med åpningshelgen, sier prosjektleder Lise Cathrine Pedersen.

Kulturkortordningens mål er å få ungdom til å benytte seg av kulturtilbudene oftere, og samtidig rekruttere nye publikummere. I tillegg skal kulturkortet gi ungdom billigere billetter til et bredt spekter av kulturarrangementer. Kortet er for dem mellom 13 til 21 år, og er gratis.

Det er Hedmark fylkeskommune og Kulturdepartementet som står bak ordningen.

Ønsker full storsal

Fredag 14. mars er den store åpningen av Hamar kulturhus. Lørdag 15. mars får ungdommen sin første konsert i det nye kulturhuset. Da blir det konsert med Donkeyboy, Fr. Fryd og et lokalt band.

– Vi ønsker at denne konserten skal bli en skikkelig kul happening for ungdom i Hamar og regionen forøvrig. Derfor har vi jobbet hardt for å kunne holde billettprisen lav. Kulturkortet for ungdom og Eidsiva er med, og dermed blir billettprisen fantastisk hyggelig, kun 100 kroner. Så da håper vi ungdommene i regionen fyller storsalen vår denne kvelden. Vi garanterer dem i hvert fall en konsertpakke på ypperste nivå til innbruddspris, sier produsent Rune Kristian Haugen i Hamar kulturhus.